iphone hafıza yükseltme nasıl yapılır

iPhone Hafıza Yükseltimi Nasıl Yapılır?

nand ceptamircisi.comiPhone telefonlarda gömülü batarya olduğu gibi sabit hafıza bulunmaktadır. Diğer markaların pek çok modelinde bir hafıza kartı takarak ya da mevcut hafıza kartınızı daha yüksek kapasitelisiyle değiştirerek hafıza artırımı yapabiliyorsunuz. Ancak iPhone hafıza yükseltimi için hafıza kartı ile hafıza artırımı mümkün olmuyor. iPhone hafıza yükseltimi sadece profesyonelce yapılabilen bir uygulamadır. Mutlaka teknik servis desteği gerekir. Çünkü iPhone telefon modellerinde anakart üzerinde hafıza kartı bulunur. Nand adı verilen hafıza kartının yerinden sökülmesi ve yerine daha yüksek kapasiteli bir nand yerleştirilmelidir. Bu eğişim işlemi yapılırken telefona belli bir ısı verilmeli ve bu ısı ile işlem gerçekleştirilmelidir. iPhone telefonlarda hafıza değişimi yapılan alanda pek çok diyot ve kompansitör yer almaktadır. Bu yapıların yerinden oynatılması ya da en ufak bir hasar alması hem parçaların hem de bütün bir telefonunuzun zarar görmesine yol açabilir, hatta telefonunuzu çalışamaz hale getirebilir. Bunlara mahal vermemek için mutlaka firmamız gibi profesyonel servislerde, uzman ekiplerce hafıza kartı değişimleri yapılmalıdır. Cep Tamircisi olarak servisimize gelen iPhone modellerini ilk olarak laboratuvar ortamında, temiz şekilde telefonu açıyoruz. Daha sonra mikroskop yardımıyla nand belleği yerinden çıkarıyoruz. Ayırdığımız parçayı özel cihazımıza takıyor ve bütün içeriği kopyalıyoruz. Ardından telefonunuza takacağımız yeni belleği cihazımıza takıyor, bütün verileri buna yüklüyoruz. Ardından özel silikonlarla ve mikroskopla belleği anakarta yapıştırıyoruz.

iPhone Hafıza Yükseltimi Hangi Avantajları Sağlar?

iPhone hafıza yükseltimi pek çok avantajı bir arada sağlamaktadır. Öncelikle bugün iPhone modelleri farklı hafıza boyutlarında tercihe açılmaktadır. En yeni modellerde dahi dört, beş farklı hafıza seçeneği olmakta, hafıza boyutlarına göre fiyatları değişmektedir. Hatta en düşük hafızalı model ile en yeni hafızalı model arasında bir telefon fiyat farkı olabilmektedir. Fiyatının daha cazip olması nedeniyle de çoğu kişi ilk etapta düşük modelli iPhonelara yönelmektedir.

iPhone hafıza yükseltimi satın almaya nazaran çok daha ekonomik olmakta, cihazınızın belleğinin çok daha uygun fiyata yükseltilmesine imkân vermektedir. Böylece tasarruf yapma fırsatı elde etmektesiniz.

iPhone modelleri çoğu zaman ikinci el olarak satılmaktadır. Üstelik iPhone modelleri ikinci elde en az değer kaybeden telefonlardır. Hafızası arttırıldığı için modelinizin fiyatı da artmakta, bu da telefonunuzu satmak istediğinizde daha yüksek fiyat çekebilmenize yardımcı olmaktadır.

Hafıza yükseltme işleminin bir diğer avantajı telefonunuzdaki bütün verilerin, fotoğrafların, videoların ya da diğer bilgi, belgelerin aynen kalıyor olmasıdır. Öncesinde yedekleme yapmamız ve yeni belleğe bunları kopyalamamız sayesinde telefonunuzu yeniden kullanmaya başladığınızda her şey aynı şekilde karşınızda yer almaktadır. Sadece hafızası çok daha fazlalaştırıldığı için dilediğiniz gibi kullanabilmektesiniz.

iphone hafiza arttirimi

Hızlı ve Güvenli iPhone Hafıza Yükseltimi

iPhone hafıza yükseltimi konusunda en çok dikkat etmeniz gereken teknik servis seçimidir. Telefonunuzda yükseltmeyi yapacak kişinin bilgili ve belgeli olması, deneyim sahibi, işinin ehli olması gerekmektedir. Ayrıca elinin altında bu işleme özel cihazlar, ekipmanlar olmalıdır.

Hafıza yükseltmede kullanılacak belleklerin kesinlikle orijinal olması gerekmektedir. Aksi taktirde cihazınız yeni belleği kabul etmeyecek, daha başka yazılımsal ve donanımsal sorunlar yaşama riskiniz olacaktır. Firma olarak 1 saat içerisinde cihazlarınızda herhangi bir bilgi kaybı olmadan hafıza yükseltme işlemi yapıyoruz. Orijinal entegrelerimizle cihazlarınızın güncellemelerde ya da yazılım, program yüklemelerde herhangi bir sorun oluşturmamasını sağlıyoruz. İleriki zamanlarda satmayı düşündüğünüzde de değer kaybı değil, değer kazanmasına yardımcı oluyoruz. Türkiye’nin her neresinde olursanız olun telefonlarınızı ücretsiz kargo ile gönderebiliyorsunuz. Telefonlarınız aynı gün içinde işlemleri tamamlanarak tarafınıza gönderileceği için telefonsuz kalmamış oluyorsunuz.

iPhone Hafıza Yükseltiminde Cep Tamircisi Farkı

iphone hafaza ceptamircisiiPhone hafıza yükseltimi son derece profesyonellik gerektiren bir iştir. Bu nedenle telefonlarınızı emanet edeceğiniz yeri doğru seçmeli, işinin ehli olmayan kişilere telefonlarınızı emanet etmemelisiniz. Bu noktada Cep Tamircisi olarak 20 yılı aşkın süredir içinde bulunduğumuz sektörde sunduğumuz ayrıcalıklardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

  • Servis olarak tamamen orijinal parçalar ve malzemeler kullanıyoruz. Garantili çözümlerimizle aylarca cihazlarınıza yaptığımız hafıza yükseltmelerine garanti veriyoruz. iPhone cihazlarda mümkün olduğunca yapılmaması gereken yan sanayi ya da çıkma parça kullanımından kesinlikle uzak duruyoruz.
  • iPhone hafıza yükseltimi işlemlerini sorusuz yapıyoruz ve bugüne kadar yüzde 100 müşteri memnuniyetini sağlamış bulunuyoruz.
  • Servisimizde her şeyden önce sizlerin mutluluğu ve cihazlarınızın güvenliğine odaklanılır. Bu sayede cihazlarınız tamamen ilk günkü performansını göstererek kullanıcı deneyimini yükseltir.
  • İşimizin arkasında durur, garantili çalışırız. Çünkü işimizi en başında sıkı tutuyor, kullandığımız yedek parçalara sonuna kadar güvendiğimiz gibi yapmış işçiliğimize de itimat ederiz. Bütün bunlar da sizlere kusursuz çözümler olarak geri döner.
  • Deneyimlerimiz ve altyapımızla servisimizde standartlara uyan bütün iPhone cihazların hafızalarını arttırmak mümkündür.
  • Ankara Kızılay’da yer alan servisimize kendiniz cihazlarınızı getirebilirsiniz. Eğer şehir dışındaysanız ücretsiz kargo ile adresimize gönderebilirsiniz. Bütün iPhone model cihazlarınızın hafızaları 1 saat içinde yükseltilir ve teslime hazır edilir.
  • Gerçekleştirdiğimiz iPhone hafıza yükseltimi işlemlerimizi en kısa sürede tamamlayıp ürünlerinizi adreslerinize kargoyla gönderiyoruz. Üstelik ekseriyetle aynı gün içinde ürünlerinizi geri kargolayabiliyoruz. Hafıza artırımlarımıza 1 yıl boyunca garanti veriyoruz.

 

 

iPhone hafıza yükseltimi fiyatlarımız telefonunuzu yükseltmek istediğiniz kapasiteye göre değişmektedir. 

Whatsapp'tan sorun

Randevu ve bilgi almak için tıklayınız.

Telefon'la destek

0312 418 19 14

Hemen Ara
Yol Tarifi